header

IBO Metal


IBO metal je nastao s idejom da se povežu hrvatska proizvodna poduzeća koja mogu kvalitetom proizvoda konkurirati na austrijskom i njemačkom tržištu, odnosno općenito na tržištu Europske unije. Poduzeće je bila, i još uvijek jest, spona malih hrvatskih obrađivača metala i velikih europskih autoindustrijskih poduzeća, koja se bez utjecaja IBO metala vjerojatno nikad ne bi povezala, radi sraza veličine jednih i drugih te raznih tržišnih uvjeta.

Kroz godine poslovanja, suradnja, dodijeljeni poslovi, broj kooperanata pa i sama dobit poduzeća se povećavala do granice kada smo shvatili da ne postoji dovoljan broj poduzeća i proizvodnih kapaciteta koji mogu zadovoljiti potrebe inozemnog tržišta pa smo organizirali vlastitu proizvodnju. U skorijoj budućnosti planiramo izgradnju većeg proizvodno-montažnog pogona.

Unatoč vlastitoj proizvodnji dobar dio poslovanja odnosi se na posredovanje s manjim poduzećima koja se bave svim vrstama obrade metala i plasiranjem njihovih proizvoda na tržište Europske unije.

Specijalizirani smo u obradi metala za potrebe autoindustrije, opreme za procesiranje izradaka u raznim proizvodnim procesima (naprave za zavarivanje, montažu, prihvate, izradu karoserija i slično).

Allgemeine Verkaufs- und Lieferbedingungen der IBO Metal d.o.o